· 

Beatrix 80 - Een week vol foto's en feestjes


Een terugblik op de verjaardag van prinses Beatrix, met lekker veel foto's!

 

Op de vooravond van haar 80e verjaardag werden we al verwend met een aantal nieuwe portretfoto's van Hare Koninklijke Hoogheid. En dat werd ook wel eens tijd, want de meest recente officiële foto's dateerden uit 2015! 

Toen iedereen nog druk de portretfoto's aan het bewonderen en delen was,  plaatste de RVD woensdagochtend alweer een paar foto's op de website van het Koninklijk Huis. Ditmaal foto's van prinses Beatrix met haar kinderen, schoondochters en kleinkinderen. Bijzonder, want het komt niet vaak meer voor dat we de hele familie samen zien. 

We kregen zelfs een spontane foto te zien. Beatrix was koningin, nu prinses. Maar ze is vooral een fantastische oma voor haar kleinkinderen. En het is te hopen dat iedereen na deze foto weer droog naar huis kon! 

Op haar verjaardag zelf hield ze het klein, ze vierde het met familie. Maar afgelopen zaterdag hield ze een feest in het Paleis op de Dam. Niks spectaculairs, er waren 'maar' 200 genodigden. De dames waren niet extreem opgedoft en de heren lieten hun smoking thuis. 

Na al het gefeest kan prinses Beatrix even bijgekomen en genieten wij ondertussen van al deze mooie foto's! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0